Bostadsrätter hos Bostadsstiftelsen Platen i Borensberg

Bostadsstiftelsen Platen är ett fastighets- eller bostadsrättsföretag som är beläget i Borensberg och arbetar sannolikt med lägenheter och bostadsrätter. Bostadsstiftelsen Platen kan sannolikt hjälpa dig att köpa eller sälja en bostadsrätt i Borensberg. Bostadsstiftelsen Platen är ett av flera företag i Borensberg där du kan få hjälp med att sälja och köpa bostäder, lägenheter och bostadsrätter.

Kontakta Bostadsstiftelsen Platen i Borensberg om fastigheter och bostadsrätter

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Bostadsstiftelsen Platen i Borensberg, som kan hjälpa dig med dina behov av bostadsrätter.

Bostadsstiftelsen Platen
Boreg. 3 D
590 31 BORENSBERG
0141 - 400 94

Karta och vägbeskrivning till Bostadsstiftelsen Platen i Borensberg - bra på bostadsrätter

Nedan hittar du en karta och en vägbeskrivning till bostadsföretaget Bostadsstiftelsen Platen i Borensberg som kan hjälpa dig med uthyrning av bostadsrätter.

Bostadsstiftelsen Platen, pris på bostadsrätter i Borensberg

Det är en smart idé att tala med flera olika mäklare och företag som hanterar bostadsrätter i Borensberg eftersom utbudet och priset på bostadsrätter i Borensberg varierar mellan många företag och bostadsorganisationer, till exempel Bostadsstiftelsen Platen. På så sätt kan du få en allmän uppfattning om kostnaden för de lägenheter och bostadsrätter som finns hos Bostadsstiftelsen Platen och i Borensberg.Kommenterat om Bostadsstiftelsen Platen i Borensberg