Bostadsrätter hos BRF Överläkaren i Katrineholm

BRF Överläkaren är ett fastighets- eller bostadsrättsföretag som är beläget i Katrineholm och arbetar sannolikt med lägenheter och bostadsrätter. BRF Överläkaren kan sannolikt hjälpa dig att köpa eller sälja en bostadsrätt i Katrineholm. BRF Överläkaren är ett av flera företag i Katrineholm där du kan få hjälp med att sälja och köpa bostäder, lägenheter och bostadsrätter.

Kontakta BRF Överläkaren i Katrineholm om fastigheter och bostadsrätter

Nedan hittar du adress och telefonnummer till BRF Överläkaren i Katrineholm, som kan hjälpa dig med dina behov av bostadsrätter.

BRF Överläkaren
0150 - 66 95 65


Karta och vägbeskrivning till BRF Överläkaren i Katrineholm - bra på bostadsrätter

Nedan hittar du en karta och en vägbeskrivning till bostadsföretaget BRF Överläkaren i Katrineholm som kan hjälpa dig med uthyrning av bostadsrätter.

BRF Överläkaren, pris på bostadsrätter i Katrineholm

Det är en smart idé att tala med flera olika mäklare och företag som hanterar bostadsrätter i Katrineholm eftersom utbudet och priset på bostadsrätter i Katrineholm varierar mellan många företag och bostadsorganisationer, till exempel BRF Överläkaren. På så sätt kan du få en allmän uppfattning om kostnaden för de lägenheter och bostadsrätter som finns hos BRF Överläkaren och i Katrineholm.Kommenterat om BRF Överläkaren i Katrineholm