Bostadsrätter hos Laxen i Katrineholm HB i Katrineholm

Laxen i Katrineholm HB är ett fastighets- eller bostadsrättsföretag som är beläget i Katrineholm och arbetar sannolikt med lägenheter och bostadsrätter. Laxen i Katrineholm HB kan sannolikt hjälpa dig att köpa eller sälja en bostadsrätt i Katrineholm. Laxen i Katrineholm HB är ett av flera företag i Katrineholm där du kan få hjälp med att sälja och köpa bostäder, lägenheter och bostadsrätter.

Kontakta Laxen i Katrineholm HB i Katrineholm om fastigheter och bostadsrätter

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Laxen i Katrineholm HB i Katrineholm, som kan hjälpa dig med dina behov av bostadsrätter.

Laxen i Katrineholm HB
Tegnérv. 32 B
641 21 Katrineholm
0150 - 781 60

Karta och vägbeskrivning till Laxen i Katrineholm HB i Katrineholm - bra på bostadsrätter

Nedan hittar du en karta och en vägbeskrivning till bostadsföretaget Laxen i Katrineholm HB i Katrineholm som kan hjälpa dig med uthyrning av bostadsrätter.

Laxen i Katrineholm HB, pris på bostadsrätter i Katrineholm

Det är en smart idé att tala med flera olika mäklare och företag som hanterar bostadsrätter i Katrineholm eftersom utbudet och priset på bostadsrätter i Katrineholm varierar mellan många företag och bostadsorganisationer, till exempel Laxen i Katrineholm HB. På så sätt kan du få en allmän uppfattning om kostnaden för de lägenheter och bostadsrätter som finns hos Laxen i Katrineholm HB och i Katrineholm.Kommenterat om Laxen i Katrineholm HB i Katrineholm