Bostadsrätt i Segeltorp

Vi ger dig en lista över bostadsrätter till salu i Segeltorp, där vi hjälper dig att hitta ett nytt hem genom att visa dig vilka bostadsrätter som finns tillgängliga i Segeltorp. Du kan här upptäcka alla bostadsföretag som tillhandahåller, hyr ut och marknadsför olika bostäder och bostadsrätter i Segeltorp. Om du kontaktar ett av företagen i listan nedan kan du räkna med att köpa en bostadsrätt i Segeltorp inom kort. Vi rekommenderar att du pratar med några av de 13 olika bostadsorganisationer som finns med i listan nedan för att få en uppfattning om de många billiga och bra bostadsrätter som är till salu och lediga i Segeltorp.

Bostadsrätter i Segeltorp

Här hittar du en lista över företag som kan hjälpa dig att hitta en bostadsrätt i Segeltorp.

Stockholmsmäklarna Sundberg & Partner AB
Häradsv. 119
141 72 Segeltorp


Jan Stigen Fastighetsbyrå AB
Häradsv. 145
141 72 Segeltorp


BRF Gårdsvägen
Slåtterv. 8
141 70 Segeltorp


BRF Varpen, Segeltorp
Visirv. 38
141 74 Segeltorp


BRF Godsägaren 1
Slåtterv. 14
141 70 Segeltorp


BRF Ryttaren Nr 1
Stigfinnarv. 45
141 74 Segeltorp


Bostadsrättsföreningen Majoren
Värnstigen 28
141 74 Segeltorp


BRF Generalen
Värnstigen 9
141 74 Segeltorp


BRF Stigmannen
Stigmansv. 10 B
141 74 Segeltorp


Motalabo Fastighets AB
Ejderv. 3
141 72 Segeltorp


BRF Översten
Värnstigen 5
141 74 Segeltorp


BRF Visiret, Segeltorp
Visirv. 9
141 74 Segeltorp


Tann-Ina Invest AB
G. Södertäljev. 159
141 70 Segeltorp

Köpa en bostadsrätt i Segeltorp

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en stor investering, och det finns många olika företag och banker att rådgöra med i Segeltorp när man köper en bostadsrätt. Banken kräver i många fall en kontantinsats vilken ska motsvara en viss procentsats av fastighetens köpeskilling i Segeltorp. Det kan vara en bra idé att överväga vissa faktorer innan du köper en bostadsrätt i Segeltorp, till exempel om det kommer att vara enkelt att sälja om du flyttar, och hur grannskapet runt bostadsrätten ser ut. Det vill säga, framtidsorienterade frågor som kommer att påverka upplevelsen av att bo i en bostadsrätt i Segeltorpoch priset på bostadsrätten.

Billiga bostadsrätter i Segeltorp

Du kan ofta hitta en billig bostadsrätt i Segeltorp genom att leta efter bostadsrätter som är tillgängliga för försäljning eller uthyrning i Segeltorp.