Bostadsrätt i Vännäs

Vi ger dig en lista över bostadsrätter till salu i Vännäs, där vi hjälper dig att hitta ett nytt hem genom att visa dig vilka bostadsrätter som finns tillgängliga i Vännäs. Du kan här upptäcka alla bostadsföretag som tillhandahåller, hyr ut och marknadsför olika bostäder och bostadsrätter i Vännäs. Om du kontaktar ett av företagen i listan nedan kan du räkna med att köpa en bostadsrätt i Vännäs inom kort. Vi rekommenderar att du pratar med några av de 11 olika bostadsorganisationer som finns med i listan nedan för att få en uppfattning om de många billiga och bra bostadsrätter som är till salu och lediga i Vännäs.

Bostadsrätter i Vännäs

Här hittar du en lista över företag som kan hjälpa dig att hitta en bostadsrätt i Vännäs.

Palmsunda Fastighets AB
Vännäs
911 31 Vännäs


Trinnan Fastigheter, AB
Vegag. 30
911 31 Vännäs


Stugföreningen Björkfors 1:455
Norra Drottninggatan 41 A
911 31 Vännäs


Riksbyggens Brf Vännäshus Nr 2
Tjärng. 15
911 30 VÄNNÄS


Riksbyggens BRF Vännäshus Nr 1
Örng. 15
911 31 Vännäs


Åkerbärets Fastighetsbolag I Umeå AB
Umev. 50 B
911 31 Vännäs


Riksbyggens Brf Vännäshus Nr 3
Umev. 15
911 32 VÄNNÄS


Riksbyggens Brf Vännäshus Nr 4
Drottningg. 44
911 31 Vännäs


Fransson Rally
Kungsg. 25 A
911 32 VÄNNÄS


Bo Consult Fastighetsmäklare Örjan Swanberg
Kolksele 10
911 94 VÄNNÄS


Skogsinvest Norr AB
Hjåggsjö 36
911 93 Vännäs

Köpa en bostadsrätt i Vännäs

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en stor investering, och det finns många olika företag och banker att rådgöra med i Vännäs när man köper en bostadsrätt. Banken kräver i många fall en kontantinsats vilken ska motsvara en viss procentsats av fastighetens köpeskilling i Vännäs. Det kan vara en bra idé att överväga vissa faktorer innan du köper en bostadsrätt i Vännäs, till exempel om det kommer att vara enkelt att sälja om du flyttar, och hur grannskapet runt bostadsrätten ser ut. Det vill säga, framtidsorienterade frågor som kommer att påverka upplevelsen av att bo i en bostadsrätt i Vännäsoch priset på bostadsrätten.

Billiga bostadsrätter i Vännäs

Du kan ofta hitta en billig bostadsrätt i Vännäs genom att leta efter bostadsrätter som är tillgängliga för försäljning eller uthyrning i Vännäs.